Medulin zakrpan, ceka se asfalt

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S današnjim danom koji su, simbolicno receno, mnogi Medulinci vjerojatno zaokružili na svom kalendaru, maknula se teška mehanizacija i djelatnici Tigre s prometnice na ulazu u naselje. Kanali su zatrpani, a prometnica ce prema najavama nacelnika Gorana Buica biti asfaltirana do srijede.



Rok od 1. srpnja kad pocinje zabrana izvodenja gradevinskih radova ispoštovan je u tom dijelu mjesta, no zbog hitnosti otvaranja vrtica u rujnu, radovi se ipak nastavljaju. Spajanje ustanove na fekalnu i oborinsku odvodnju trebalo bi biti gotovo za tjedan dana, a dotad mještani koji stanuju u tom dijelu koriste obilazni pravac koji prolazi privatnim parcelama, za koje su svi vlasnici dali pravo služnosti.

- Svi izvrsno suraduju i problema oko prolaska i korištenja tog pravca nema. Asfaltiranje prometnice na ulazu u naselje smo dogovorili s pulskom tvrtkom Cesta, a što se tice izgradnje oborinske odvodnje na lokaciji Nova Lokva, ona je gotova i još se takoder ceka asfaltiranje koje ce biti gotovo sljedeci tjedan, kaže Buic i time zaokružuje pricu o gradevinskim radovima u Medulinu koji su posljednjih tjedana bili zasigurno aktualna tema medu mještanima.


Podijeli: Facebook Twiter