Medulin: Propusnice za Arenaturistove kampove

Ulaz u autokamp u Medulinu (M. ANGELINI)
Ulaz u autokamp u Medulinu (M. ANGELINI)

Općina Medulin postigla je dogovor s Arenaturistom u vezi ulaza u autokampove za ovu sezonu, pa će ta tvrtka izdati propusnice za ulazak u kampove koje će vrijediti do 1. listopada. Za svaki kamp na području općine kojim upravlja Arenaturist propusnice će biti drugačije boje, a na njima će pisati ime i prezime vlasnika vozila te broj registarskih tablica vozila.

Svi zainteresirani koji imaju prebivalište na području općine Medulin trebaju što prije u Općinu dostaviti fotokopije osobne iskaznice i prometne dozvole vozila koje je u njihovom vlasništvu, uz naznaku za koji kamp traže propusnicu.

Dokumentaciju je potrebno odnijeti u sjedište Općine i ubaciti je u kutiju za zahtjeve ili pak skeniranu poslati na e-mail adresu: [email protected].

Radno vrijeme Općine je od 1. lipnja do 31. kolovoza ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 16 sati i petkom od 7 do 14 sati.

Osobama s invaliditetom koje dostave i dokument kojim potvrđuju invalidnost također će biti omogućen ulazak u kamp te će im biti izdana propusnica. Budući da je broj propusnica limitiran, bilo bi poželjno da zainteresirani koji ispunjavaju uvjete dokumentaciju dostave u što kraćem roku. (T. GRBIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter