Medulin: Mirenje ipak u petak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Do najavljenog sastanka izmedu predstavnika Opcine Medulin, dva medulinska mjesna odbora i Arenaturista zbog naplate ulaza u kamp vozilom 50 kuna u utorak nije došlo jer se nisu pojavili predstavnici Arenaturista, saznajemo od medulinskog nacelnika Gorana Buica.

Od Igora Štokovica, jednog od izvršnih direktora Arenaturista, cujemo pak da su bili sprijeceni odazvati se sastanku, a predložio je da novi termin sastanka bude u petak. Nakon te informacije opet smo nazvali Buica, koji je rekao da ne zna za novi termin, ali ce mu se svakako odazvati jer bi sve drugo bilo neozbiljno.

Naplata ulaza u kamp za vozila rezultirala je okupljanjem Medulinaca protekle nedjelje, i to uz javnu podršku celnih ljudi Opcine koji ne pristaju na novi režim naplate (ulaz autom 50 kuna, sezonska karta 750 kuna). Naplata je pocela proteklog vikenda iako je odluka o tome (citamo u cjeniku usluga Arenaturista) donesena 1. srpnja.


Invalidi ulaze besplatno, nema ogranicenja u korištenju sanitarija

Direktoricu kampa Sonju Brocca Nastic pitali smo kako komentira izjavu medulinskog nacelnika da su se problemi u kampu intenzivirali otkad je ona na njegovom celu, no nije ju željela komentirati. Demantirala je informaciju da svi koji plate ulaz u kamp ne mogu koristiti sanitarne cvorove.

- Mogu koristiti sve usluge kampa nakon što plate ulaz i parkiraju se na oznacenim mjestima. Osobe s invaliditetom besplatno mogu uci u kamp i parkirati na za to odredena mjesta jer nemamo posebno oznacena mjesta za invalide, rekla je Brocca Nastic. (T. GRBIC, B. BAN)

CIJELI TEKST MOŽETE PROCITATI U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter