Meblo Trade - tjedan berbe super popusta do čak - 40%

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U svim Meblo Trade salonima diljem Hrvatske samo od 20. do 27. listopada ostvarite super popuste do čak - 40% na sav program namještaja.

Bilo da Vam je potrebna nova kuhinja, stolovi i stolci, garnitura, dječja ili spavaća soba, krevet ili ortopedski madrac, u Meblo Trade možete pronaći najbolje popuste kako biste opremili svoj dom odličnim, dizajnerskim komadima namještaja po najboljim cijenama.

Naši stručni savjetnici pomoći će Vam kako biste konačno u svom domu imali kuhinju iz snova, bilo da se radi o modernoj ili klasičnoj kuhinji, 3D projektiranjem doći ćete do željenog rješenja prilagođenog samo Vama.

Bogat izbor stolova i stolaca raznih materijala, boja, na razvlačenje, okruglih ili pak konzola pronaći će mjesto u svakom domu.

Fleksibilne garniture izrađene od kvalitetnih materijala dati će Vašem domu ponovo prostor u kojem se možete opustiti i uživati, sami ili s obitelji i prijateljima.

Ortopedski madraci, nadmadraci te jastuci pomoći će Vam u borbi s nesanicom, bolnim leđima i umorom. Antialergijske navlake štiti će Vas od štetnih alergena i prašine, a memorijska pjena, džepićaste opruge, nano opruge, bambus i lateks osigurati će najbolji san i osjećaj odmora tijekom cijelog dana.

Samo od 20. do 27. listopada posjetite Meblo Trade salone te web shop i kupujte po najboljim cijenama uz do čak -40% popusta.

U tijeku je i akcija madraca po Outlet cijenama zbog isteka zalihe u svim Meblo Trade salonima.

Više na www.meblo.hr

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter