Meblo trade: Popusti na ortopedske madrace, dnevne boravke, blagovaone…

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Meblo trade - popusti 40 % na ortopedske madrace i 25% na dnevne boravke, blagovaone i asesoare La forma

Ostvari popuste od čak -40% na Meblo Trade madrace i -25% na cijeli La Forma program svojom MasterCard ili Maestro karticom Zagrebačke banke.

Meblo Trade daruje sve klijente Zagrebačke banke popustom od -40% posto na odabrane modele madraca. Meblo Trade madraci stalno se usavršavaju i spremni su zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih. Izaberite madrac Mattera od memorijske pjene s ugrađenom zaštitom protiv geopatogenih zračenja ili madrac Lyocell koji će Vaše spavanje učiniti ugodnim i zdravim zahvaljujući organskim vlaknima iz stabla eukaliptusa koji imaju antialergijso djelovanje. Madrac ima 7 zonsku džepićastu jezgru koja pruža maksimalnu potporu najbitnijim djelovima tijela.

Antistress Hard madrac izrađen je s idejom najbolje relaksacije i udobnosti. Ako imate problema s vratnom kralježnicom i bolovima u ramenima ili se samo želite osloboditi stresa, Antistress madrac sa svojom 7 zonskom jezrom će Vam zasigurno pomoći. Specijalno dizajnirani slojevi pjene nježno masiraju tijelo i opuštaju mišiće.

Ako volite tvrđe madrace, onda će Lux 24 zasigurno biti Vaš favorit. Kombinacija džepićaste jezgre i pjene, te bočno ojačanje PU pjenom pruža idealnu potporu mišićima i kralježnici, ujutro ćete se buditi maksimalno odmorni i opušteni.

Madrac Solo Anatomic, možete pronaći isto tako po -40% nižoj cijeni. Solo Anatomic je madrac koji se ističe svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom. Njegove džepićaste opruge i antialergijska navlaka jamstvo su za udoban i relaksirajući san, a dolazi zapakiran u roli tako da ga je vrlo jednostavno transportirati.

Uz madrace po 40% nižoj cijeni, u Meblo Trade salonima možete pronaći i cijeli La Forma asortiman po 25% nižoj cijeni. Inovativnost, funkcionalnost, pristupačnost riječi su kojima možemo opisati La Forma asortiman i filozofiju španjolskih dizajnera. Posjetite Meblo Trade salone i provjerite što Vam La Forma nudi, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, od modernog industrijskog stila, preko romantičnih nota 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća do modernog, funkcionalnog namještaja linije nazvane “Vita“ (život) koja nudi rješenja za malene prostore, ali i funkcionalnost koja nam je svima potrebna u modernom dobu u kojem živimo.

Odaberite za sebe stolice Lars i stol Oakland,  poigrajte se bojama i uzorcima na stolicama te tako Vašoj blagavaonici dajte poseban šarm.

Za dječju spavaću sobu preporučujemo krevet na kat Bermuda. Podarite svojoj djeci više prostora za igru krevetima Bermuda s ugrađenim pokretnim mehanizmom, koji s par laganih pokreta jednostavno “nestaju“ . Djeca će ih zasigurno obožavati.

Iskoristite akciju Meblo Trade-a i Zagrebačke banke i ostvarite čak -40% na madrace i -25% na cjelokupan La Forma asortiman, posjetite naše salone ili pošaljite upit sa ključnom riječi ZABA na [email protected] i pronađite nešto za sebe do 30. travnja.

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter