Meblo sjedeće garniture do 18.ožujka 20% povoljnije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Meblo garniture za sjedenje su na popustu 20% do 18.3. ! Fleksibilne garniture sa razvlačenjem u kvalitetan ležaj, veliki izbor rukonaslona, mogućnost relax pozicije sjedala, više od 50 modela garnitura u koži ili tkanini uz popust 20% !

Sjedeća garnitura središnji je element dnevnog boravka, mjesto  okupljanja,  odmaranja, mjesto za ugodno druženje sa obitelji i prijateljima. Stoga je veoma važna kvaliteta I udobnost garniture,  odabir odgovarajućih dimenzija te jednostavno održavanje.

Meblov asortiman sjedećih garnitura je raznolik, uz mnoštvo fleksibilnih rješenja koja garnituru prilagođavaju individualnim potrebama. Sjedalo se može razvući u relax poziciju, elementi garniture mogu se presložiti u  mnoštvo različitih kombinacija, za sjedenje, ležanje, čitanje ili kućnu zabavu.

Razvlačenje u ležaj sa kvalitetnim madracem posebno je atraktivno rjšenje za manje prostore, gdje se garnitura noću pretvara u ležaj. Na raspologanju je velik izbor kože i tkanina, dizajn garnitura je moderan ili stilski, sa ili bez ležaja, u mnoštvo različitih boja koži ili tkanine.

Meblo garniture za sjedenje su na popustu -20% samo do 18.3. Više na www.meblo.hr. (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter