MEBLO - Multifunkcionalna garnitura Matacao!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Garnitura Matacao iz Meblova asortimana dobitnica je Interior Innovation Aword 2014!

Garnitura Matacao najnovija je garnitura u Meblo programu i već treća u  nizu koja je osvojila veliko međunarodno priznanje - njemačku nagradu za dizajn! Riječ je o nagradi Interior Innovation Award 2014. koju je organizirao njemački Dizajnerski Odbor u sklopu nedavno održanog sajma u Koelnu.

MATACAO je funkcionalna, moderna i inovativna garnitura s velikim brojem opcija slaganja elemenata te mogućnošću pretvaranja u ležaj. Tako se na istom prostoru može složiti garnitura za udobno sjedenje i druženje, ali i sastav za spavanje, popodnevno odmaranje, za igru, party sastav s posve odvojenim elemntima, ukratko brojne i različite kombinacije koje odgovaraju korisnicima zahvaljujući fleksibilnosti elemenata.

Garnitura se može naručiti u 11 različitih boja iz palete, a moguće je kombinirati više atraktivnih boja na jednom sastavu. Uz pomoć Meblo savjetnika za uređenje interijera odabrani model će dimenzijama i bojama biti uklopljen u postojeći interijer. Iskoristite akcijski popust od 20 posto na garniture u Meblo salonima, garnitura Matacao može ukrasiti vaš dom po cijeni samo 6.990 kn. Više na www.meblo.hr (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter