Meblo madraci od memorijske pjene na popustu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukoliko ne spavamo dobro teže se koncentriramo, loše smo raspoloženi i češće su zdravstvene tegobe. Važnu ulogu u smanjenju ovih tegoba ima odabir ispravnog madraca.

Posebno su danas traženi madraci od memorijske pjene - materijala koji se savršeno prilagođava svačijem tijelu. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod utjecajem tjelesne topline postaje elastična te se postepeno konturira i prilagođava položaju i težini tijela spavača. Na taj način rasterećenje pritiska tijela na madrac je gotovo potpuno, pa su  madraci od memorijske pjene ujedno i antidekubitalni i pogodni za osobe koje moraju puno vremena provoditi u krevetu.

U Meblo ponudi možete pronaći mnoštvo različitih modela madraca s memorijskom pjenom u različitim dimenzijama i kombinacijama. Ističemo Clima Hybrid - ergonomski madrac najviše kvalitete - hibrid najboljih materijala koji se koriste u proizvodnji madraca. Riječ je o madracu sa sedam zonskom džepičastom jezgrom koja garantira stopostotnu cirkulaciju zraka i maksimalnu udobnost. Clima Hybrid je madrac s dvije različite strane udobnosti. S jedne strane nalazi se Memory viscoelastična pjena za maksimalan relaksirajući učinak, a s druge strane je postavljena hladnolijevana HR pjena s masažnim profilima s masažnim efektom.

Za one koji preferiraju madrace bez opruga tu je Silver M - anatomski višezonski madrac koji se odlično prilagođava tijelu. Jezgru madraca Silver M čini HR pjena profilirana tako da po svom vertikalnom presjeku tvori madrac sa SEDAM zona. Sa svake strane postavljena su dva centimetra memorijske pjene pa je na taj način dobiven madrac koji se odlično prilagođava tijelu.

Meblo madrace možete kupiti u najbližem Meblo salonu ili na meblo.hr uz akcijske popuste do čak 40 posto, brzu isporuku te otplatu na rate. Madrac može biti na vašoj adresi već dan nakon kupovine uz nadoplatu od samo 40 kuna za kopneni dio , odnosno 60 kuna za otoke za kupovinu preko Meblo Webshopa. Iskoristite ovu posebnu pogodnost i osigurajte zdrav i miran san već danas.

Više na www.meblo.hr. Meblo - najbolji u 4 zida. (Promo)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter