Meblo kolekcija Miotto: Vrhunska kvaliteta i dizajn

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Program Miotto iz Mebla kompletan je i zaokružen koncept stanovanja koji objedinjava svjetske trendove i stilove. Elegantan i šarmantan, Miotto stil ima bezvremenski šarm, finoću linija dizajna, savršenu izradu i kvalitetu materijala. Miotto kolekcije obuhvaćaju dizajn blagovaonica, sjedećih garnitura, sastava za dnevni boravak te brojnih estetskih detalja, asesoara za uređenje doma poput ogledala, vaza, tepiha, stolića, polica te dekorativne rasvjete.

Vrhunske sjedeće garniture Miotto izrađene su od prvoklasnih materijala, iznimno su udobne i privlačne, s brojnim dodacima za povećanje udobnosti korištenja-relax dodaci uz sjedalo, fleksibilni naslon za glavu koji se izvlači iz sjedala, rukonasloni koji se s lakoćom preklope i tvore udoban ležaj-naslonjač za čitanje i odmor. Sjedeće garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude.

Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura, tu su i sve popularnija produljena sjedala "chaise-lounge" za istinske trenutke opuštanja, fotelje koje se stilski uklapaju uz više modela, klasične ili relax, s kružnim postoljem ili uz dodatak atraktivnog stolića za odlaganje knjige.

Blagovaonice Miotto čine stolovi i stolice atraktivnog dizajna u različitim kombinacijama boja, materijala i obrade, oduševljavaju izgledom, a posebice kvalitetom. Vrijeme koje provodimo u blagovaonicama je i vrijeme koje provodimo za ukućanima i dragim osobama, blagovaonica je dio dnevnog dijal stana gdje se boravi, druži, uči. Udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice pružaju vrhunski osjećaj udobnosti.

Iznimno kvalitetni stolovi atraktivnog dizajna imaju i dodatne funkcije razvlačenja na povećanu dimenziju. Svi materijali izrade su prvoklasni - inox, kaljeno staklo, drvo, koža… Miotto nema kompromisa oko kvalitete proizvoda ni oko atraktivnosti dizajna. Više na www.meblo.hr. (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter