McCartney prestao pušiti travu zbog djece i unučadi


Britanski glazbenik, slikar i bivši član Beatlesa Paul McCartney priznao je da je prestao pušiti marihuanu kako ne bi bio loš primjer svojoj djeci i unucima, prenosi britanski Telegraph.

McCartney je u prošlosti doživio nekoliko okršaja sa zakonom zbog posjedovanja trave - prvo u Švedskoj 1972., a najnoviji slučaj dogodio se 1984. tijekom blagdana na Barbadosu. U razgovoru za "Daily Mirror", McCartney je otkrio da više ne puši travu.

"Zašto? Stvar je u tome da želim pružiti primjer svojoj djeci i unucima. Stvar je roditeljstva", objasnio je taj 72-godišnjak koji ima petero djece i osmero unučadi. Prije sam bio samo neki tip koji se zabavlja po Londonu, a djeca su bila malena pa sam se trudio da oni to ne vide. Sada je stvar u tome da se ne pruži loš primjer. Umjesto jointa, radije ću popiti čašu crvenog vina ili margaritu. Zadnji put sam davno pušio marihuanu", otkrio je. McCartneya je, kao i ostatak kultne liverpulske četvorke, navodno u svijet trave uveo Bob Dylan u kolovozu 1964. u njujorškom hotelu "Delmonico". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter