Mauricio Licul na celu pulskog ogranka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mauricio Licul, aktivni gradski vijecnik Nezavisne liste Plinija Cuccurina, izabran je na celo pulskog ogranka udruge Ladonja, a u vodenju ce mu pomagati Tatjana Galic i Dušanko Babic, dok ce administrativne poslove pulskog ogranka udruge koordinirati Dunja Racic.

U dosadašnjem radu pulska grana Ladonje nije imala vodstvo, a ovim formaliziranjem, kojem je prisustvovao i predsjednik Ladonje Plinio Cuccurin, željelo se odlucnim vodstvom pojacati rad.

Rijec je o udruzi gradana, iz koje je proizašla Nezavisna lista Plinija Cuccurina, te nedavno politicka stranka Ladonja, koja bi se trebala pojaviti na izbornim listama skorašnjih parlamentarnih izbora, iako, kako je istaknuto na sastanku, konacna odluka o izlasku na izbore još nije donijeta.

Osim imenovanja vodstva pulskog dijela udruge, clanovi su raspravljali se i o dosadašnjem radu u najvecem istarskom gradu, te suradnji gradskih vijecnika s grupama koje su osnovane kao njihova potpora.

Zajednicki zakljucak je da se mnogi koncepti, programi i ideje mogu ostvariti samo uz povjerenje, zajedništvo i timski rad ljudi koji stoje iza njih, s naglaskom na odlucno vodstvo. Clanovi Ladonje smatraju da imaju jasnu viziju i ljude koji je mogu realizirati uz suradnju s gradanima. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter