Maturalne zabave porečkih srednjoškolaca

Maturanti srednje škole Mate Balote u dvorani Žatika (foto: SŠ Mate Balote)
Maturanti srednje škole Mate Balote u dvorani Žatika (foto: SŠ Mate Balote)

Maturanti obje porečke srednje škole, Mate Balote i Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića proslavili su u protekla dva vikenda zajedno sa svojim kolegama, profesorima, roditeljima i prijateljima maturalne zabave.

Stotinjak maturanata iz šest razreda SŠ Mate Balote usmjerenja opća i jezična gimnazija, ekonomska, poljoprivredna i komercijalisti svoju su zabavu proslavili u sportskoj dvorani Žatika. Maturantima i gostima obratio se ravnatelj Krešimir Bronić, a učenici su se predstavili defileom, plesom s roditeljima i zabavnim točkama koje su sami osmislili, dok su za ples u večernjim satima bili zaduženi The Night Express.

Pedesetak maturanata smjera hotelijersko-turistički tehničar, konobar, kuhar i turističko-hotelijerski komercijalist TUŠ Antona Štifanića maturalnu su zabavu proslavili u diskoteci Byblos.

Pozdrave i lijepe želje maturantima su uputili gradonačelnik Edi Štifanić, te ravnateljica Vesna Baranašić. Roditelje i goste maturanti su nasmijali zanimljivim zabavnim programom, svi se zasladili tortom generacije, te zabavili plesom i svirkom Replay benda.

Maturalne zabave bile su još jedan važan korak u životu ovih mladih ljudi nakon čega kreću s pripremama za završne ispite i odabir daljnjih obrazovanja. (V. HABEREITER)

 


Podijeli: Facebook Twiter