Mato Miloš (opet) na izlaznim vratima ''Drosine''

Ilustracija (K.TADIJIĆ/arhiva)
Ilustracija (K.TADIJIĆ/arhiva)

Nakon što je bio pošteđen pripremnog ogleda s Uljanikom u utorak, Mato Miloš ni jučer nije trenirao s momčadi Istre 1961. Obzirom da nije riječ ni o kakvoj ozljedi, već je Miloš izuzet s treninga radi predostrožnosti, čini se kako je 24-godišnji desni bek ponovno na izlaznim vratima pulskog prvoligaša. Štoviše, navodno su pregovori oko njegova prelaska u novi klub trebali biti odrađeni tijekom jučerašnjeg dana.

- Ne mogu komentirati takvo što, niti potvrditi da postoje ikakvi pregovori. Ponavljam ono što sam već rekao; ako dođe do nekog dogovora, javnost će biti obavještena. Osobno bih također volio da ta neizvjesnost što manje potraje – kratko se oglasio Miloš u večernjim satima, dok je službeni stav kluba izostao.

Sličnim smo scenama svjedočili i početkom prijelaznog roka, ali nakon što Miloš nije ostvario očekivani transfer, nastavio je raditi s momčadi i od početka sezone redovito bilježio nastupe. U lipnju se kao moguća mu destinacija spominjala Češka, pa čak i Rusija, ali neovisno o tome koji se klub (ponovno) interesira za Miloša, još jedna ovakva priča samo potvrđuje da su čelnici kluba čvrsto odlučili realizirati taj transfer. (Dameo RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter