Massimo večeras u Areni

(A. P.)
(A. P.)

Massimo Savić večeras u 21 sat u pulskoj Areni, u gradu u kojem je rođen, održava samostalni koncert. Od benda Dorian Gray i hita "Sjaj u tami" do pjevača koji neprikosnoveno već godinama vlada top ljestvicama Massimo je prošao zbilja dug put.

Na koncertu u Areni ugostit će legendarnog slovenskog kantautora Vladu Kreslina, glazbenu divu Ninu Badrić s kojom je snimio dva dueta te prijatelja i srodnu umjetničku dušu Nenu Belana s kojim je snimio veliki hit "Zar više nema nas".

- Biti gost na koncertu u Areni je prilika koja se ne propušta, to je po mom mišljenju najljepši prostor za ljetne koncerte u Hrvatskoj, kaže Belan.

Na bini će, ne računajući goste, biti 16 glazbenika. Massimo će nastupiti sa svojim standardnim bendom koji čine gitarist Dalibor Pipo Matošević, klavijaturist Aleksandar Sale Ismailovski, basist Goran Delač, udaraljkaš Boris Popov, violinist i gitarist Marko First te bubnjar Marko Matošević. Oni će imati pojačanje pa je osim pratećih pjevačica Vanese Mišić i Martine Majerle tu i cijela gudačka sekcija.

Organizatori najavljuju dosad najjaču produkciju, u rangu inozemnih zvijezda, u čijem se kreativnom timu nalaze Željko Radočaj, zadužen za tehnički dio, redatelj rasvjete Reno Raos, video umjetnik Ivan Marušić Klif, ton majstor Nenad Zubak i mnogi drugi.

Kako doznajemo od organizatora koncerta, karata za tribine više nema, ostale su još one za parter i stajanje, a moći će se kupiti i danas na blagajni ispred Arene. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter