Massimo uz more pjevao Sinatru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ulazak u novu turisticku sezonu novigradska marina i hotel Nautica obilježili su sugestivnim glazbenim dogadajem - koncertom Massima Savica i Big Banda HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovica. Za publiku koja je prošetala crvenim tepihom u obaveznom black & white dress codu, sastavljenu od gostiju, poslovnih partnera i prijatelja Nautice, Massimo je pod vedrim nebom uz more pjevao Sinatru.

Pritom nije pokušavao uciniti nemoguce - replicirati nezamjenjiv bariton koji je odavno ušao u legendu, vec je bezvremenske pjesme ucinio svojima prepoznatljivim vokalom, vještinom i interpretacijama nabijenim strašcu i emotivnošcu. U tome su mu savršen partner glazbenici okupljeni u Big Bandu, koji su se iskazali briljantnom izvedbom instrumentala i aranžmana kojima je udahnut nov život evergreenima.



Ugodnu je vecer poznati pjevac zapoceo svojevrsnim pozivom publici s "Come fly with me". Uslijedio je niz skladbi u kojima su uživali pripadnici brojnih generacija (a samo rijetki najhrabriji i zaplesali), medu kojima "I've got you under my skin", "Hello Dolly", "Strangers in the night", "New York, New York", "Girl from Ipanema", "Fly me to the moon" i "Bad boy Leroy Brown".

Svaku je od njih Massimo predstavio zanimljivom "crticom", poput "Strangers in the night" za koju je glazbu napisao Ivo Robic, "All od me" koju je magistralno izvodio Jimmy Stanic ili njegov osobni favorit ovog koncerta - "That's life". Elegantno odraden bis, bez prenemaganja i cekanja poziva publike, zakljucen je velicanstvenom "My way", cime je i posljednji obožavatelj Sinatre i Massima došao na svoje. (Napisala i snimila K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter