Massimo u Arubi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Noc vještica, u subotu, u Arubi ce koncert s pocetkom u 22 sata održati jedan od naših najpopularnijih pjevaca - Massimo Savic. Predstavit ce pjesme s posljednjeg albuma "Sunce se ponovno rada", ali i neke starije, popularne skladbe.

Massimo je ove godine s Nenom Belanom podijelio Porin za pjesmu godine "Zar više nema nas" s vec spomenutog albuma "Sunce se ponovno rada". Rijec je o ambiciozno pripremljenom i realiziranom projektu, a na njemu su radili brojni renomirani autori, producenti, instrumentalisti i ostali suradnici. Dovoljno je spomenuti Arsena Dedica, Aljošu Šerica, Edina Karamazova, Leu Deklevu, Dejana Oreškovica, Zorana Predina, ali i silu pop i jazz glazbenika - Elvisa Stanica, Henrija Radanovica, Ivu Popeskica, Marka Lazarica, Branu Gazdika, Denisa Razumovica, Olju Dešica, Nenu Belana…

Taj je album objavljen lani i to u dvije verzije: kao standardno CD izdanje te u CD/DVD verziji ogranicene naklade koja sadrži i dvije dodatne pjesme - "O mladom studentu i udanoj ženi" Zorana Predina i klasik ?orda Balaševica "Život je more" te videosnimak nastupa održanog u Gavelli 2006. godine.

Ulaznice za subotnji koncert u Arubi mogu se kupiti u pretprodaji u Puli u Rock Caffeu, Music Shopu Centar i Activa Travelu te na prodajnim mjestima Ticketproa.


Podijeli: Facebook Twiter