Massimo Savic pjeva u nedjelju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert Massima Savica i prateceg benda, koji se u prostoru pulskog Kaštela - Povijesnog muzeja Istre trebao održati u subotu, zbog najavljenog lošeg vremena odgoden je za nedjelju u 21.30 sati. Sve vec kupljene ulaznice vrijede za ovaj nedjeljni koncert.

Zahvaljujuci svom posebnom glazbenom izricaju i boji glasa, ovaj se glazbenik, inace roden u Puli, vec godinama nalazi u samom vrhu hrvatske mainstream pop rock scene, a takoder je cetiri godine za redom dobio Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu u pjesmama "Znam zašto te osjecam", "Bacila je sve niz rijeku", "Ne placi" i "Da mogu".

Tijekom svoje duge i bogate glazbene karijere, koja traje vec gotovo trideset godina, Massimo je cesto mijenjao svoj imidž, no uz povremene pauze, gotovo se uvijek nalazio u samom vrhu hrvatske glazbene scene - od upecatljivog vokala u legendarnoj new vawe/synth pop grupi Dorian Gray preko suradnje sa Zrinkom Tuticem i kombiniranja art popa i rocka pa do njegovih novijih i hvaljenih albuma "Vještina" i "Vještina 2".

Massimo je na Kaštelu ove godine vec nastupio u svibnju, kao gost na koncertu Rock Caffe Orchestra, a tada je svoje pjesme otpjevao uz pratnju akusticne gitare.

- Atmosfera na koncertu biti ce komornija, prilagodena manjem broju publike, a ovog puta dolazim sa svojim bendom, iako u nešto smanjenoj postavi. Moj bend inace broji sedam clanova, a na ovaj pulski koncert dolazi ih cetiri. Izvodit cemo gotovo sve pjesme, stare i nove, što god nam padne na pamet - kazao je Massimo te dodao kako ljeto provodi poluradno - tijekom tjedna se odmara, a preko vikenda ima nastupe.


Podijeli: Facebook Twiter