Massimo najavio spektakl u pulskoj Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Peterostruki dobitnik Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, Massimo, 17. kolovoza održat će koncert u pulskoj Areni. Bit će to kruna ovogodišnjeg obilježavanja Massimove 30-godišnje karijere, a istovremeno sa službenom najavom koncerta u Puli, Massimo objavljuje novi singl pod nazivom "Suze nam stale na put". Autor pjesme je Predrag Martinjak P'Eggy, koji potpisuje i prošlogodišnji hit "Iz jednog pogleda".

- Definitivno se radi o novom početku. Jako me raduje što moja nova pjesma "Suze nam stale na put" izlazi upravo uoči najvažnijeg koncerta u mom životu, želimo napraviti spektakl u Areni. Upravo ti novi počeci, neke nove pobjede, to je ono što me još uvijek raduje iako se profesionalno bavim glazbom već 30 godina. Kažu da je teško održati stalno jednaku iskru angažmana u glazbi, ali što mogu kada jednostavno stalno gorim, kazao je Massimo.

U Areni najavljuje koncert za pamćenje, s dosad najvećom produkcijom u rangu inozemnih zvijezda.  Tijekom koncerta čiju režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, Massimo će izvesti hitove iz cijele karijere, s naglaskom na aktualni studijski album "Dodirni me slučajno". (A. Br./NL)


Podijeli: Facebook Twiter