Massimo Bonano nastupio na Martulini


Nakon prošlotjednog koncerta slovenske grupe Rock Partyzani na perojskoj plaži Martulini, a na kojoj je prema procjenama lokalaca bilo "tisoč Slovencev in dva Perojcev", u četvrtak je u sklopu programa "#EnjoyPeroj" nastupio talijanski glazbenik Massimo Bonano s pratećim bendom.

Nažalost, ovog se četvrtka nije moglo reći da je koncert pratilo "mille Italiani", već je bitno manje publike vrelu kolovošku večer nastojalo osvježiti korektnim koncertom uz bogatu zvučnu kulisu Bonanovog orkestra i ženskih pratećih vokala.

Maxa Bonana, pjevača, gitarista i kompozitora, domaća je publika upoznala prošlog ožujka kada je u Vodnjanu izvodio pjesme Lucia Batiste, dok je na Martulini naumio prvenstveno predstaviti svoje autorske uratke poput skladbe "Niente di piu". Nakon toga uslijedio je i opet niz obrada, ispočetka pjesama talijanskih pjevača kao što je Gianluca Grignanija, a potom i repertoara Amy Winehouse, Boba Marleya, Doorsa, Led Zepellina...

Slijedećeg četvrtka u sklopu programu "EnjoyPeroj" publika će moći pohoditi nastup grupe Milizza koja će izvoditi najveće hitove sastava The Police poput "Roxanne", "So Lonely", "Message in a Bottle", "Walking on the Moon"… (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter