Maser optužio Travoltu za napastovanje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glasnogovornik slavnog americkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog navodnog napastovanja, "cista izmišljotina".

Po toj tužbi glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje veceri" i "Pakleni šund", napastovao je masera i htio ga privoliti na spolni odnos.

Po tom dokumentu koji je objavila mrežna stranica specijalizirana za novosti iz svijeta slavnih TMZ, Travolta se s maserom, kojega je placao 200 dolara po satu, prvi put sastao 16. sijecnja u svom luksuznom automobilu.

Zatim ga je povezao u Beverly Hills Hotel, gdje ga je maser, cije ime nije objavljeno, masirao sat vremena. Nakon toga mu je Travolta predložio da on masira njega, ali je maser odbio rekavši kako s klijentima ne smije stupati u spolne odnose.

Glumac (58) ga je tada nazvao "gubitnikom" i za sat masaže mu ponudio dvostruku cijenu od uobicajene, nakon cega je otišao, isto po tekstu tužbe.

"Ta je tužba cista izmišljotina i laž. Ništa od navedenoga u njoj nije se dogodilo", reagirao je Travoltin glasnogovornik u priopcenju koje prenosi casopis People i drugi americki mediji.

Glasnogovornik tvrdi da Travolta nije ni bio u Kaliforniji u vrijeme kada se dogadaj navodno zbio. "Tužiteljev odvjetnik je podnio tužbu zbog 15 minuta slave", dodaje se u priopcenju.

"John ocekuje da sud nece prihvatiti tužbu i tužit ce tužitelja i njegova odvjetnika", zakljucio je. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter