Marvel vs. Capcom 2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon Super Street Fighter II Turbo HD Remixa, još ce jedna legendarna 2D tucnjava dobiti svoj HD remake i pojaviti se na Xbox Liveu i PlayStation Networku. Rijec je o fantasticnom Marvel vs. Capcomu 2, koju ljubitelji tucnjava još uvijek smatraju jednom od daleko najboljih predstavnika žanra.
Vrlo je važno odmah istaknuti da je igra vec sada u igrivom stanju i da ne pati od usporavanja, što u ovakvom tipu igara znaci više nego što možete zamisliti buduci da je svaki "frame" bitan pri kretanju i izvodenju poteza. Svi likovi iz originalne verzije s Dreamcasta pojavit ce se i sada, a zbilja je nevjerojatno da je kontroliranje i igranje sa svakim ugodno i s pravovremenim odazivom na obicnom SIXAXIS kontroleru vec u "preview" verziji igre.
Ova konverzija namijenjena je prvenstveno fanovima i nostalgicarima, s vrlo malo izmjena, cak i po pitanju vizualne kvalitete koja je ovaj put naprednija uglavnom po pitanju widescreen prikaza i HD rezolucije. Nostalgicari ce biti itekako zadovoljni, jer osim što ce imati pristup svim postavkama iz originala, moci ce igru prikazati i u 4:3 omjeru. Marvel vs. Capcom 2 izgleda fenomenalno, igra se još bolje, a na PSN-u i Liveu se ocekuje vec u sljedecem kvartalu godine.


Podijeli: Facebook Twiter