Martinja u Buzetu sa Stavrosom

(Arhiva/J. PREKALJ)
(Arhiva/J. PREKALJ)

"Martinja u Buzetu", nova je manifestacija koju je pokrenula Radio Zona Buzet u suradnji s Gradom Buzetom, a održat će se ove subote s početkom u 20 sati u velikom šatoru u centru grada, u Mašimovoj škuji.

- Buzeština ima stotinjak konoba i preko dvadeset registriranih uspješnih proizvođača vina koji na raznim smotrama i manifestacijama u Istri, Hrvatskoj i u inozemstvu osvajaju visoka odličja i nagrade, a bit će to prilika da svi posjetitelji "Martinje u Buzetu" kušaju nova mlada vina po promotivnim cijenama od tri kune za jedan decilitar. U manifestaciju su se uključili gotovo svi buzetski vinari, a mlada vina neće se ocjenjivati, ističe promotor i organizator Robert Marušić.

U zabavnom programu nastupaju poznati primorski bend Nočni skok, Naranča Band iz Splita i Jasmin Stavros, dobar poznavatelj buzetske publike.

Martinju ovog petka obilježavaju i u buzetskom Hotelu Fontana. U 20 sati održat će se predstava Buzetskog pučkog teatra: "Stuaru za pit, mluadu za krstit". Tijekom predstave očekuje se dolazak biskupa koji će predvoditi krštenje, a potom će slijediti plesna zabava uz duo "Ivana i Danilo". (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter