Martincic: Nitko me nije nokautirao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Nitko me nije nokautirao", tvrdi predsjednik pulskog Gradskog vijeca, ujedno i šef pulskog SDP-a Denis Martincic demantirajuci tako napise osvanule na jednom portalu i tvrdeci da je proteklog petka ni kriv ni dužan postao sudionikom okršaja koji je poceo njegov prezimenjak Mario Martincic.

Pojašnjava da je s prijateljima bio u jednom kaficu u Krnici gdje je ugodno druženje prekinuo Mario Martincic. "Nicim izazvan poceo je vrijedati mene i sve ostale u kaficu te je ubrzo došlo do naguravanja, cemu je pod vidnim utjecajem alkohola kumovao sam Mario Martincic, kojeg od prije poznajem, ali nismo u rodbinskoj vezi.

Mene, koji sam stajao u samom kutu kafica, prilikom naguravanja zakacio je rukom i tako okrznuo po licu, nakon cega sam odlucio pozvati policiju", ispricao nam je Denis Martincic.

Po njegovim rijecima, policija je promptno reagirala te su na mjesto dogadaja stigli za 15-ak minuta, nakon cega je, u ovom slucaju problematicni Martincic, odvezen u policijsku postaju gdje je i prenocio te je drugi dan pušten.

Denis Martincic veli da nema namjeru podizati prekršajnu prijavu protiv osobe koja je provocirala i nasrnula na njega jer nije zadobio nikakve ozljede. Na kraju je rekao da je glavni krivac ocito bio alkohol te da za agresivno ponašanje i provokacije apsolutno nije bilo razloga jer s Mariom Martincicem prije nije bio ni u kakvom sukobu.

Informaciju o dogadaju dobili smo i od policijske službenice za odnose s javnošcu Nataše Rogic Jukopila. Potvrdila nam je da je proteklog petka oko 23.30 sati u caffe baru u Krnici javni red i mir narušavao 51-godišnjak s podrucja Marcane, tako što je pod vidnim utjecajem alkohola prišao stolu za kojim su sjedili 50-godišnjak (Denis Martincic) iz Pule i 33-godišnjak s podrucja Marcane te je poceo vrijedati 50-godišnjaka.

Nakon toga, je 51-godišnjak iz Marcane (Mario Martincic) fizicki napao i u unutrašnjosti objekta vikao, galamio i vrijedao druge prisutne goste.

Policija je nakon zaprimljene dojave ispred kafica zatekla 51-godišnjaka, koji je uhicen i priveden u policiju. U policiji tvrde da je 51-godišnjak odbio alkotestiranje, a utvrdeno je da je pocinio prekršaj iz clanka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te ce protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.


Podijeli: Facebook Twiter