Marsonia - Porec 0:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porec. Dvorana SRC Veli Jože. Marsonia - Porec 0:3 (16:25, 8:25, 8:25). Gledatelja 100. Suci: Ruba (Pula) i Poropat (Rovinj).

MARSONIA: Kovac, Jelavic, Radojcic, Maric, Cutura, Velikanovic, Tekic.
POREC: Markovic, Novosel, Zahirovic (L), Sumic, Brletic, L. Miloš, Mostahinic, Burilo, Šaini, K. Miloš, Žužic, Music (L).

Kako bi uštedjela troškove i sebi i Porecu, Marsonia, koja je dan ranije igrala u Puli s OTP bankom, pristala je ostati cijeli vikend u Istri i zaostalu utakmicu 18. kola, u kojoj je poreckim odbojkašicama trebala biti domacin u Slavonskom Brodu, odigrati u dvorani Veli Jože u kojoj je formalno bila domacin. No, promjena domacinstva nije utjecala na konacan rezultat susreta koji bi Porecanke, sigurni smo, dobile i da se igralo u Slavoniji.

Ovako su kao gošce u svojoj dvorani, u "obracunu" koji je poceo tocno u podne, za svega 53 minute igre upisale najuvjerljiviju pobjedu sezone. Marsonia se, cvrsto zakovana za zacelje prvenstvene ljestvice, bez osvojenog seta, naravno odavno oprostila od Prve A lige, cemu svjedoci i cinjenica da je u Istru doputovalo i dvije utakmice odigralo svega sedam Brodanki. (K. KLARIC)


Podijeli: Facebook Twiter