Marni ce kreirati proljetnu kolekciju za H&M

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su na internet procurile fotografije odredenih komada s potpisom kuce Versace, te se nagadalo kako se radi o novoj proljetnoj kolekciji, H&M je najavio novu proljetnu suradnju sa kucom Marni.

Renomirana talijanska kuca Marni poznata je po originalnim printevima a kreativna direktorica ove kuce Consuelo Castiglioni, za H&M je kreirala proljetnu kolekciju za žene i muškarce. Kolekcija koja ce biti dostupna od 8. ožujka 2012. u oko 260 prodavaonica širom svijeta obuhvaca odjecu i modne dodatke po H&M-ovim cijenama što znaci da ce svi imati priliku uci u svijet robne marke Marni.



"Željela sam kreirati istinsku Marni odjecu prisjetivši se omiljenih komada od autorskih tkanina i printova. Kao i uvijek, volim suprotstavljati printove i boje, miješati modernu plemensku grafiku s Bauhausom uz dodatak sportskih, utilitarnih elemenata.", izjavila je Castiglioni.

"Svi obožavamo ovu kolekciju i vjerujemo da ce se svidjeti i kupcima. Marni unosi modernost u sve što rade, miješaju printove i modne dodatke na razigran, ali moderan nacin. Fantasticno je vidjeti kako Consuelo Castiglioni koordinira svoje kreacije, uparujuci nove kombinacije printova i boja, a iza svakog komada krije se nevjerojatna vještina. Kolekcija stiže u prodavaonice u savršeno vrijeme kao lijepa proljetna izjava.", rekla je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.


Podijeli: Facebook Twiter