Markovic: Slijedim misao Svetog Oca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Markovic uvjeren je da ce pobijediti u predstojecim izborima za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

- Da me hrvatska javnost bira, pobijedio bih s više od pedeset posto glasova. Cinjenice su da kod nas u savezu nema recesije, da izvrsno poslujemo i to pojedincima smeta - kazao je Vlatko Markovic na videochatu T-portala, naglasivši da nema namjeru raspravljati o protukandidatu Igoru Štimcu koji je optužio vrh HNS-a da "putuje po Hrvatskoj s crnim torbama i kupuje glasove".

- Nemam namjeru raspravljati sa Štimcem i komentirati njegove izjave. Moj odvjetnik ce mu ionako prije izbora poslati jedno pismo. Što se crnih torbi tice, zbog toga ce netko morati ici na sud - porucio je Markovic.

Celnik hrvatskog nogometa osvrnuo se i na skandal koji je izbio zbog njegovih izjava o homoseksualcima zbog kojih je UEFA otvorila postupak protiv njega.

- To je u stanovitim novinama dodano. Hrvatski nogometni savez odmah je reagirao i ispricao se ljudima koji su se osjetili povrijedeni. Imao sam telefonske razgovore s Nyonom i to ce biti riješeno. Mediji svašta pišu. Vlatko Markovic je katolik i znamo kako se Sveti Otac postavio po tom pitanju. Njegovu misao slijedim - rekao je Vlatko Markovic, cestitavši izborniku Slavenu Bilicu na sjajnim rezultatima hrvatske vrste u ovoj godini.

- Izbor Slavena Bilica bio je pun pogodak. On je vrhunski intelektualac, okružen velikim nogometnim imenima, koji sve podreduje svom poslu - porucio je Markovic.

Jedno od neizostavnih pitanja bilo je o Zdravku Mamicu.

- Sam Bog ga je poslao u "Dinamo". Da nije bilo njega, a ni predsjednika Barišica, profesora Tomca, gospodina ?urašina, "Dinamo" ne bi bio to što jest - zakljucio je predsjednik HNS-a. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter