Marko Tolja razveselio brojnu publiku

Thompson je prošle godine nastupio u porečkoj Žatiki (J. PREKALJ)
Thompson je prošle godine nastupio u porečkoj Žatiki (J. PREKALJ)

Brojnu je publiku razveselio svojim koncertom na pulskom Kaštelu popularni pjevač Marko Tolja, koji je nastupio s Jazz orkestrom HRT-a. Tom je prigodom ovaj popularni pjevač izveo pjesme sa svog CD-a „Stavi pravu stvar“, a na repertoaru u posebnim jazz aranžmanima bili su i brojni poznati svjetski hitovi, koji su zvučali posebno za tu prigodu. Tolja je stvorio sjajnu interakciju s veselom publikom, koja je u početku bila malo sramežljiva, no onda se u nastavku večeri opustila te zapjevala zajedno s njim, a najhrabriji su i zaplesali.

 „Ja volim samo sebe“, „Stavi pravu stvar“, „Sanjaj me“, „Wonder wall“, „Budi moja voda“, „Ugasi me“, ali i čuvena „Fly me to the moon“, „Save the last dance“, „Nocturno“, „Jump“, „All of me“ uz duhovite i simpatične Toljine dosjetke učinile su mnogima ovu večer sasvim posebnom, u znaku pozitivne energije i dobrih emocija. Napomenimo i da su trojica istarskih glazbenika dio Jazz orkestra, Miron Hauser, Branko Šterpin i Luka Žužić, ali i da Marko Tolja ima kunjadu Puležanku, što je više puta spomenuo. Pohvale za Pulu i Istru nisu nedostajale.

O orkestru je više puta rečeno da su sjajni, uigrani, sve redom vrsni glazbenici, a u ponedjeljak navečer pokazali su još jednom da sve epitete i pohvale itekako zaslužuju. Tolja i pulska publika stvorili su sjajan dijalog, pjesme su bile itekako svima dobro poznate, a u toploj ljetnoj noći publika jednostavno nije puštala Tolju s pozornice. (V, BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter