Marko Perković Thompson 14. lipnja u Umagu

Thompson je prošle godine nastupio u porečkoj Žatiki (J. PREKALJ)
Thompson je prošle godine nastupio u porečkoj Žatiki (J. PREKALJ)

Veliki koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona u sklopu njegove lani pokrenute turneje "Ora et Labora" održat će se u subotu 14. lipnja u 21 sat na bivšem carinskom terminalu u Umagu, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare organizator koncerta Veseljko Buić.

Thompson - peti put u Istri

- Riječ je o petom Thompsonovom koncertu u Istri, nakon što je prvi održan u Umagu, tri u Pazinu i prošlogodišnji uspješan nastup u Poreču. Bit će to, usudio bih se reći, najposjećeniji koncert ove godine što se tiče hrvatskih izvođača u Istri i ugodno iznenađenje što se tiče audio i vizualnih efekata. Za prošlogodišnji Thompsonov koncert u dvorani Žatika, najveći broj karata nakon Poreča prodan je upravo u Umagu i očekujem veliki broj posjetitelja iz Umaga, cijele Istre ali i Slovenije, rekao je Buić. Thompson će se na koncertu predstaviti pjesmama sa svog zadnjeg albuma "Ora et Labora" i nekima od već poznatih hitova sa njegovih ranijih albuma.

Ulaznice su u prodaji

Prodaja karata kreće sutra i prvih osam dana karte će se prodavati na blagajni na ulazu u bivši umaški carinski terminal, a prvih 555 kupaca koji dođu imat će priliku kupiti karte po cijeni od 70 kuna. Prodaja će kasnije krenuti i u drugim istarskim gradovima, a cijena stajaće karte iznosit će 80 kuna.

- Bit će top prvi Thompsonov koncert na otvorenom u zadnjih šest godina u Istri i vjerujem da će biti najposjećeniji, očekujemo više posjetitelja nego prošle godine u Poreču, najavio je Buić.

Koncert će se održati u privatnom prostoru, na samom ulazu u grad, gledano iz pravca Novigrada, a bivši carinski terminal uz samo more, ograđena je otvorena površina koja može primiti oko deset tisuća ljudi.

Prema najavi, ulaz će na dan koncerta biti otvoren od 18 sati, a bit će i postavljeni i mega ekrani za praćenje utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavaju toga dana. Afterparty će biti organiziran u disco klubu Garage. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter