Marko Grubnic "otkrio tajnu"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stilist Marko Grubnic, poznatiji kao Modni Macak, predstavio je u restoranu Plato zagrebackog Kaptol centra svoju prvu knjigu "Otkrit cu vam tajnu". Na promociji podršku su mu dale prijateljice o kojima u knjizi piše, ali i roditelji.

"Ovu knjigu posvetio sam majci jer sam diplomu posvetio ocu kojemu je moj studij bio jako važan", rekao je novopeceni pisac na promociji kojoj su nazocile Maja Šuput, Lana Pavic, Sonja Kovac, Indira Vladic-Mujkic, Fani Stipkovic, Renata Sopek, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Danijela Car.

Svima njima, ali i mnogim drugima, Grubnic je u svom prvom djelu posvetio jedno poglavlje koje su gošce na promociji i procitale. Tako je, primjerice, Maja Šuput citala dio o sebi, Sonja Kovac procitala je poglavlje o Snježani Mehun, a književnica Lana Pavic ono posveceno Lani Klingor.

"Zadovoljan sam odazivom jer su došli mnogi moji dragi prijatelji. Uložio sam u ovu knjigu puno truda zadnjih šest mjeseci i u glavi sam imao toliko prica da sam mislio da mogu napisati pet knjiga. Sad idem na zasluženi odmor. Pobjeci cu sigurno u Grcku i malo na hrvatsku obalu, a onda trebam skupiti novih prica i krecem pisati novu knjigu", odao nam je autor na cijoj se promociji, baš kao što je i najavila, nije pojavila Jelena Veljaca.


Podijeli: Facebook Twiter