Marko Grubnic najokrutnije odjeven

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U današnje vrijeme kad se na tržištu nalazi širok izbor neživotinjskih materijala, promoviranje odjece od krzna brutalno ubijenih i oderanih životinja u potpunosti je za osudu i na sramotu je onih koji je odijevaju.

Prijatelji životinja sastavili su listu najokrutnije odjevenih hrvatskih celebrityja koji svojim odijevanjem pokazuju ekološku neosviještenost i nedostatak suosjecanja prema lisicama, zecevima, nercevima, cincilama, psima, mackama i ostalim životinjama uzgojenima, ulovljenima, mucenima i ubijenima zbog mode i glamura.

Na prvom mjestu najokrutnije odjevenih našao se Marko Grubnic alias Modni macak. Modni, ili bolje receno Okrutni macak, koristi svaku prigodu da promovira životinjsko krzno, istodobno isticuci tobožnju "ljubav" prema životinjama.



Okrutnog macka u nošenju oderanih životinja u stopu slijede Vlatka Pokos, Mia Begovic, Maja Lena Lopatny, Sandra Bagaric, Martina Tomcic, Alka Vuica, Jelena Percin Babic, Iva Balaban i Dijana Culjak-Šelebaj.

Za razliku od ovdje navedenih desetero nevelicanstvenih, mnoge poznate osobe u svijetu i u Hrvatskoj prepoznale su osobnu odgovornost u promicanju svijesti kako se moda i ljepota ne dokazuju preko tude kože.

Iako vole modu te žive luksuzne i glamurozne živote, to cine bez korištenja odjevnih predmeta i materijala od krzna.


Podijeli: Facebook Twiter