Marjan Markovic na Verudi?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon premijerne prvoligaške pobjede nogometaša "Istre 1961" na Kantridi protiv "Lokomotive", u trenucima slavlja od clanova Uprave pulskog kluba procurile su i vijesti o novim pojacanjima. Kako se prijelazni rok u vecini europskih zemalja bliži kraju, padaju i cijene igracima, pa ce mnogi klubovi tek sad potražiti pojacanja. Na tom su tragu ocito i na Verudi. Trener Elvis Scoria izjavio je nedavno kako se razmišlja o dovodenju jednog iskusnog igraca za desni bok. Na Kantridi se otišlo korak naprijed i govorilo se o mogucem dolasku srpskog reprezentativca koji je dio karijere proveo u kijevskom "Dinamu".

Iako se jucer na Verudi nisu htjeli izjašnjavati, igrac koji najviše odgovara ovakvom opisu bio bi Marjan Markovic, 28-godišnji desni bocni igrac kojem je upravo istekao ugovor s "Crvenom zvezdom". Roden u Požarevcu, dosad je nastupao za maticni "Mladi radnik", potom je od 1999. do 2004. godine igrao za "Crvenu zvezdu", da bi 2005. potpisao za "Genou" za koju ipak nije zaigrao, jer je talijanski klub izbacen iz Serie A. Umjesto toga potpisao je za kijevski "Dinamo" za koji je igrao do prošle sezone i povratka u klub s beogradske Marakane. Za reprezentaciju Srbije upisao je 16 nastupa.

Ukoliko bi došlo do ovog transfera, bila bi to sjajna vijest za navijace pulskog prvoligaša, a nema sumnje da bi to vrlo brzo "zazvonilo" u hrvatskim nogometnim krugovima. Uz Traorea, kojeg snima pola domacih prvoligaša, bila bi ovo još jedna atrakcija Verudeža.


Podijeli: Facebook Twiter