Mario Rajković: Tko ne igra, ne može ni dobiti!

Sretni dobitnik automobila hyundai i20 na prvoj ovogodišnjoj primopredaji s obitelji (M. MIJOŠEK)
Sretni dobitnik automobila hyundai i20 na prvoj ovogodišnjoj primopredaji s obitelji (M. MIJOŠEK)

Bez obzira na tmurno vrijeme jutros je 75-godišnjem gospodinu Mariju Rajkoviću ne samo bilo sunčano, već i iznimno veselo. Naime, ovom je rabačkom umirovljeniku, inače vjernom čitatelju Glasa Istre sa stažem čitanja dužim od četiri decenije, uručen najvrjedniji zgoditak iz nagradne igre koja je trajala od 23. studenoga do 18. prosinca prošle godine - metalic Hyundaija i20.

Sretnom dobitniku, koji je po novog limenog ljubimca došao u pratnji supruge Đine i supruga svoje unuke Kristijana Kranjca, ključeve automobila predala je Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica Službe promocije Glasa Istre, dok je predstavnica pulske podružnice Jadranskog osiguranja Daniela Fanet, sretnog dobitnika obradovala jednogodišnjom policom autoodgovornosti.

- Pa, kako ne bih bio sretan, tim više što je nagrada uistinu bila neočekivana. Kada su mi javili da sam osvojio automobil nisam mogao vjerovati, pa sam kao i svi ukućani u početku mislio da je riječ o šali, prepričava nam gospodin Rajković, dodajući kako su sve sumnje pale u vodu kada su zaredale čestitke rodbine i brojnih prijatelja. Objašnjava nam da je automobil stigao u prave ruke i da se vjernost Glasu Istre, višestruko isplatila.

Jer, osim što ga godinama čita od A do Ž, i što uistinu nema zamjerke pa ni primjedbe što bi eventualno trebalo promijeniti, ukinuti ili dodati kaže i da se na osobnom primjeru uvjerio da je nagradna igra- uistinu igra na sreću.

- Tko ne igra, ne može ni dobiti! Upravo ja sam primjer, da vas sreća može čekati iza ugla i da dolazi baš onda kada ste joj se najmanje nadali. Svima poručujem - treba igrati da bi se dobilo, kaže sretni stanovnik Rapca.

Kako saznajmo novi će Hyundai i20 biti ukras njegovog dvorišta, odnosno iz korte neće dalje. "Stari" će automobil završiti kao poklon suprugu njegove unuke, jer će mu itekako dobro doći kad iz kuće i Labina ponovno krene na delo u Rabac, i tako dva puta dnevno.

Saznajemo i da će gospodin Rajković i dalje biti ustrajan u izrezivanju i skupljanju nagradnih kupona. A s obzirom, da se Glas Istre kupuje i kod mlađe i kod starije obitelji, mogućnost novog dobitka sada se udvostručuje. Svima koji ne vjeruju u sreću, simpatični Rapčanin poručuje: "Ugledajte se na mene, i tko zna. Možda i vama Glas Istre pokuca na vrata".

Za sve one koji će poslušati pametni i mudri savjet dobitnika nagradne igre Glasa Istre dovoljno je napisati - novo kolo sreće, opet se okreće. Jer prvi kupon novog ciklusa kreće već od ponedjeljka, 14. siječnja. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter