Marina Orsag i "Ružičaste naočale" u Puli

Marina Orsag (Arhiva)
Marina Orsag (Arhiva)

U Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula u utorak 23. veljače u 20.30 sati nastupa Marina Orsag, koja je početkom prosinca izabrana za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Europe i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation. Ovom titulom 37-godišnja Zagrepčanka uvrstila se u deset najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast nastupati u slavnoj Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu s ostalih devet pobjednika. U Pulu dolazi predstaviti novi autorski show pod nazivom "Ružičaste naočale" koji je premijerno izveden u Varaždinu 10. veljače.

Nastupi u Puli i Varaždinu dio su Marinine turneje po Lijepoj našoj i susjednim zemljama, a kako sama kaže, nastupit će u INK-u s posebnim pogledom kroz svoje ružičaste naočale na Arenu, ali i budućnost.

- Jedva čekam svoj nastup u Puli. U cijeloj karijeri nastupala sam u ovom prekrasnom gradu samo jednom, a bila na puno kulturnih događanja, tako da sam jako sretna što sam napokon i ja dio kulturne scene Pule. Jedan od ciljeva koje sam si postavila kada sam se počela baviti stand-upom je proslava 20 godina karijere u pulskoj Areni. Nadam se da je ovo prvi korak k tome, kaže Orsag koja iza sebe ima više od 1800 nastupa a nazivaju je vječitim Petrom Panom koji se hrani smijehom i pozitivom publike.

U svom trećem solo stand-up showu Marina će u sat i pol proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.

- U posljednjih jedanaest godina rada u stand-up komediji te kroz život shvatila sam koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi. Sve se može kad se hoće. Zato sam ovaj puta odlučila s publikom podijeliti sve one pozitivne stvari u životu, a one negativne kroz smijeh okrenuti na pozitivu. Posebno me veseli što ću svoju pozitivu dijeliti s uvijek vedrim Puljanima i Istrijanima koji su upravo po tome i poznati!, izjavila je Marina povodom najave svog novog showa u INK-u za kojeg se ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu nabaviti na blagajni kazališta. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter