Marina Kaštela - Poreč 3:0

Ilustracija iz arhive (J. PREKALJ)
Ilustracija iz arhive (J. PREKALJ)

Nakon što su gostovanje minule srijede odbojkašice Poreča kod Marine Kaštela u prvom susretu četvrtfinala Kupa apsolvirale u svoju korist, samo tri dana nakon toga na istom mjestu protiv iste ekipe, ovoga puta u susretu 8. prvenstvenog kola doživjele su prvi poraz sezone. Bilo je pitanje kad će iscrpljujući ritam igranja utakmica srijedom i subotom uzeti danak kod liderki prvenstva.

Ozljedama spriječeni, u Poreču su ostali vrlo važni kotačići u mehanizmu Miodraga Stojakovića, Brletić i Novosel, dok su Pahović i Sučić tek toliko zaliječene da su u Kašteli bile samo "za broj". Tako su se redovi Porečanki sveli na šest igračica i dva libera, pa porečki strateg nije imao puno mjesta za manevar.

Kao glavni krivac za poraz u Kašteli podvučen je izrazito loš prijem servisa koji je kumovao gotovo trećini protivnikovih poena.

Prvim porazom u osam odigranih kola Porečanke su još uvijek prve na ljestvici. (M. P.)

Utakmica 8. kola Prve A lige odbojkašica, skupina I: Marina Kaštela - Poreč 3:0 (25:20, 25:17, 25:17). Gradska dvorana. Gledatelja 100. Suci: Juravić (Zadar) i Špadina (Šibenik ).

MARINA KAŠTELA: Botić, Todorović, Šiško, Jurić, Batinić, Jozić, Runjić, Bašelović, Sobin, Vidović, Čurak, Miljak.

POREČ: Ćosić, Pahović, Zahirović, Čizmić, Miloš, Burilo, Jakšetić, Sain, Sučić, Žužić.

 

 


Podijeli: Facebook Twiter