Marina Halužan nova glasnogovornica ministrice Holy

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marina Halužan, dugogodišnja glasnogovornica u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture koju novinari pamte po profesionalnosti i brzim odgovorima, od nova je glasnogovornica u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

U 11 i pol godina njezina rada u najvecem ministarstvu u Vladi, Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, izmijenilo se šest ministara, a ministarstvo je cetiri puta mijenjalo naziv i ustrojstvo. Najdulje je radila s ministrom Božidarom Kalmetom. Nova je glasnogovornica Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Renata Ivanovic.

- Svih ovih godina svoj sam posao nastojala obavljati profesionalno. Naravno da velik dio posla ne bih mogla dobro obaviti bez odlicne suradnje s djelatnicima Ministarstva, kao i zaposlenicima u vrlo velikom i složenom sustavu kojem je nadležno Ministarstvo, a koje obuhvaca 53 trgovacka društva, agencije i ustanove, kaže Marina Halužan u službenom priopcenju za medije, kojima se posebno zahvaljuje na suradnji i korektnom izvještavanju.

"S obzirom da posao u odnosima s javnošcu i dalje ostaje moj profesionalni izbor i izazov, sigurna sam da cemo i dalje uspješno suradivati", zakljucuje Halužan, nekadašnja novinarka i saborska izvjestiteljica Novog lista.

Prvi radni dan u novom ministarstvu provest ce s ministricom Mirelom Holy u službenom posjetu Zadru gdje ce se u gradskoj upravi razgovarati o lokaciji centra za zbrinjavanje otpada. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter