Marin Čilić i Goran Ivanišević prekinuli suradnju!

SVATKO NA SVOJU STRANU - Goran Ivanišević i Marin Čilić (M. MIJOŠEK)
SVATKO NA SVOJU STRANU - Goran Ivanišević i Marin Čilić (M. MIJOŠEK)

Goran Ivanišević više nije trener Marina Čilića! Kao grom iz vedra neba vijest je stigla do Umaga, iz kojeg je Splićanin  trebao otputovati za Toronto i priključiti se Marinu. Najprije je Goranova bizarna ozljeda  sve dovela u pitanje, ali onda je  s druge strane Atlantika  stigla  iznenađujuća odluka.
- Dragi prijatelji, želim s vama podijeliti ovu vijest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014. godine. Bio je veliki privilegij  raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu,  Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos. igrača i trenera. Goranu želim sve najbolje u budućnosti  - poručio je Marin Čilić iz Toronta.   
Goran i Marin radili su zajedno od rujna 2013.godine, u tom razdoblju Marin je osvojio pet naslova, uključujući Grand Slam trofej - US Open  2014. godine.
Čilić je u Torontu i još nije odlučio tko će mu biti novi trener. Pitanje je kojim će putem krenuti i Goran, koji je sad na odmoru. (Z. HORVAT)


Podijeli: Facebook Twiter