Marin Brkljača preuzeo novi golf, nagradu Glasa Istre

Sretni dobitnik Marin Brkljača i supruga Ivana pokraj glavne nagrade
Sretni dobitnik Marin Brkljača i supruga Ivana pokraj glavne nagrade

Marinu Brkljači hladna supetarska noć krajem veljače i manifestacija "S klobasicom u Europu" ostat će duboko urezani u sjećanje, jer tada je malena Nikol Brenko iz gomile kuverti pristiglih na izvlačenje nagradne igre Glasa Istre izvukla baš onu s njegovim imenom, koja mu je donijela novi automobil.

Atraktivni volkswagen golf 1.4 olympic, najvrjedniji dar Glasa Istre iz nagradne igre koje je trajala od 14. siječnja do 8. veljače, tako je otišao u Rovinj.

Primopredaja vrijednog vozila održana je danas u Bujama, a Marin je stigao u pratnji supruge Ivane. Ključeve novog automobila sretnom je dobitniku uručila Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica službe promocije Glasa Istre.

Uz auto je išla još jedna nagrada - polica autoodgovornosti Jadranskog osiguranja, koju je dobitniku uručila Sonja Cindrić, nadzornica za područje Novigrada i Umaga.

- Kupone nagradne igre Glasa Istre supruga i ja sakupljamo već pet, šest godina i redovito ih šaljemo. Obično ih pošaljemo poštom, ali uvijek dosta kasno, pa nikada nismo bili sigurni jesu li stigli, ali ovaj put sigurno jesu, kaže Marin. Doznajemo da su za nagradu zaslužni svi u obitelji, a ponajviše nona Lidija.

- Ja kupim Glas Istre ujutro, supruga ga pročita i navečer ga dajemo noni, koja uredno izrezuje kupone i sprema ih, a ja ih kasnije ispunim. Nona pazi na to - ako joj ne donesemo odmah novine, u deset navečer nas zove i pita gdje je Glas Istre, nastavlja Marin. Dodaje da zbog lošeg vremena nisu bili na izvlačenju nagradne igre pa nisu mogli vjerovati kad su ih nazvali da ih obavijeste o nagradi. Već imaju polo, a želja im je bila ponovno kupiti volkswagen, po mogućnosti golf jer je veći, ali evo, sreća ih je preduhitrila.

Zadržat će i polo, a novi će automobil voziti svi i, naravno, nastaviti izrezivati kupone za sljedeću nagradnu igru Glasa Istre, rekli su supružnici Brkljača prije no što su u svom novom automobilu krenuli kući.

Nova nagradna igra Glasa Istre već je u tijeku, a ovaj put najsretniji će čitatelj sjesti za volan kije rio sport sedan. (V. HABEREITER; snimila J. PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter