Marijo Tot ipak će voditi ekipu protiv Dinama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premda je nezadovoljstvo igrača vođenjem momčadi i kluba, koje je eskaliralo jučer poslijepodne na sastanku nekolicine igrača s rukovodstvom i trenerom te za posljedicu imalo peticiju nepovjerenja prema treneru Mariju Totu koju potpisuju čak 22 igrača, izgleda da će Tot danas ipak sjediti na klupi Istre 1961 protiv Dinama.

Naime, iako je momčad u Zagreb otputovala bez njega, Tot se nakon razgovora s izvršnim direktorom Gloverom zaputio u Zagreb kako bi održao sastanak s igračima. Danas ujutro kratko nas je izvjestio o epilogu.

- Nakon razgovora s vlasnikom priključio sam se momčadi u Zagrebu. Jučer smo obavili sastanak i dogovor je da zajedno završimo sezonu, jer to je stav kluba. Preostalo nam je još svega desetak dana nakon čega će se stvari posložiti na prihvatljiv način za sve. To je sve što imam reći o ovoj situaciji - rekao je trener Tot.

Takav odgovor implicira da će Tot danas obavljati dužnost trenera, no bez obzira što je klub zauzeo čvrst stav, teško je zamisliti kako će izgledati suradnja trenera i igrača koju su mu javno otkazali povjerenje. (D. R. K.)


Podijeli: Facebook Twiter