"Marija ni stila" nova pjesma Alena Vitasovića

Alen Vitasović i njegovi glazbeni suradnici održali su i kraći akustični koncert (M. ANGELINI)
Alen Vitasović i njegovi glazbeni suradnici održali su i kraći akustični koncert (M. ANGELINI)

Alen Vitasović sinoć je u pulskom caffe baru Cabahia predstavio videospot za novu pjesmu "Marija ni stila", a nakon toga je sa svoja dva glazbena suradnika kraći akustični koncert otvorio, njemu najdražom, pjesmom "Sandra".

Glazbu i tekst sjetne skladbe "Marija ni stila" potpisuje Tonči Horvat Hus, a vizualno ugodan spot režirao je Puljanin Zoran Mikletić.

Tijekom predstavljanja spota u uvodnom razgovoru s Natašom Petrić Tashom iz istarske podružnice Hrvatske glazbene unije, Vitasović se zahvalio prijateljima i poštovateljima njegove glazbe koji su sponzorirali izradu ovog spota. Dodao je da ta praksa fanovskog sufinanciranja omiljenih glazbenika nije nimalo čudna i već se podulje vrijeme uobičajeno prakticira u svijetu.

Najavivši nastavak suradnje s Tončijem Horvatom, Vitasović je kazao da će do kraja ove godine, iako svjestan da je diskografija propala, objaviti novi album, te da će mu taj CD biti vizit-karta, a da će glazbu, kao i drugi, promovirati na društvenim mrežama i internetskim videoservisima.

"Ja sam glazbenik koji živi od muzike. I dalje ću se truditi dati najbolje od sebe", kazao je Vitasović. (Z. ANGELESKI; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter