Marihuana doplutala do Poreca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

O paketu marihuane koji je doplutao u porecku uvalu Peškera obavijestio nas je pozivom u redakciju citatelj koji je želio ostati anoniman.
- Ovdje na plaži se nalazi paket cudnog sadržaja, a prema dimenzijama mogao bi biti jedan od onih što je policija pronašla kod Brijuna, glasila je dojava.
Dolaskom u uvalu slijedili smo upute anonimnog pozivatelja i pronašli paket na obali, i to u neposrednoj blizini stupa za podizanje zastava. Paket je bio oštecen i pun algi i kamencica, a njegov sadržaj natopljen morskom vodom. Ubrzo je stigla i policija koja ga je preuzela. S obzirom na to da se dojavljivac nije želio izlagati suvišnim pitanjima, morali smo policajcu potpisati zapisnik o preuzimanju paketa. Neslužbeno smo doznali da je u paketu zaista marihuana.



Podsjetimo, od protekle nedjelje djelatnici policije, lucke kapetanije i vojske su iz mora kod Brijuna i Pule izvukli oko 160 kilograma marihuane. Sumnja se da je droga s broda bacena u more te da je doplutala do zapadne obale Istre. Nije poznato koliko je paketa baceno i gdje bi se mogli pojavljivati, a vidimo da su doplutali i do Poreca.


Podijeli: Facebook Twiter