Maric: Iskompromitiran sam, ali miran

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Moja savjest je cista i apsolutno sam miran oko ishoda cijele price. Nikada nisam dobio nikakav dokument da sam osumnjicen, niti mi je istražitelj UEFA-e rekao da sam osumnjicen.

Siguran sam u pozitivan ishod premda sam iskompromitiran do besvijesti", kazao je nogometni sudac Bruno Maric na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Maric, koji je zajedno sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamicem osumnjicen za namještanje rezultata prve utakmice finala Kupa iz 2009. izmedu Dinama i Hajduka (3:0), otkrio je da je za priopcenje Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u kojem se spominje kao osumnjicenik doznao od medija.

Maricev odvjetnik Vladimir Gredelj je naglasio da je njegov klijent došao na razgovor s UEFA-inim istražiteljom na usmeni poziv glavnog tajnika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i da Maric niti od jednog tijela nije dobio pisani poziv ili optužbu.

"Bio je to krajnje neformalan postupak," kazao je Gredelj te dodao da je HNS u cijeloj prici toliko kompromitiran da nema smisla da se bavi ovim slucajem. "Sve što ne bi završilo vješanjam bilo bi neuspješno, stoga UEFA mora to sama odraditi," kazao je Gredelj.


Podijeli: Facebook Twiter