Maribor: Tri mrtva u oružanom obračunu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su osobe smrtno stradale u oružanom obračunu u Mariboru u četvrtak, a lokalni mediji navode da je riječ o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu, pri čemu je navodni počinitelj ubio poslodavca i njegova sina, a nakon toga pucao na sebe.

"Sve su žrtve bile ustrijeljene, a među ubijenima je po svoj prilici i počinitelj", izjavio je za medije na mjestu događaja glasnogovornik policijske uprave Maribor Miran Šadl. 

Policija je o pucnjavi u zgradi u Aljaževoj ulici kod zgrade Telekoma Slovenije bila obaviještena oko 12 sati i u međuvremenu blokirala pristup mjestu događaja, te preporučila obližnjim stanarima te školi i vrtiću u blizini da se ne približavaju.

Mariborski list Večer izvijestio je da je po neslužbenim podacima vlasnika tvrtke registrirane za građevinske radove i elektroinstalacije, te njegova sina, u njihovoj kući ubio djelatnik kojemu su navodno dugovali novac, te nakon toga počinio samoubojstvo.

Policija je objavila da današnji tragični događaj nije povezan s jučerašnjom pucnjavom u Mariboru u kojoj su teže ranjene dvije osobe i za koju se pretpostavlja da je povezana s ilegalnom trgovinom drogom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter