Marcelo ima vjernu publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marcelo i njegov Filter Crew definitivno imaju svoju vjernu hip hopersku publiku u Puli što su potvrdili i svojim nastupom u Marelici, inace njihovim drugim koncertom u Puli.

Prostor doduše, nije bio pun, više bi odgovarao opis solidno popunjen, ali oni koji su došli pokazali su se kao vjerni fanovi hip hopa. To je bilo jasno još za vrijeme kratkog, ali nabrijanog nastupa vodnjanskih DEM Crew kojima se pridružila i gošca Scrilla.

Prije njih publiku su DJ-ingom polako pokušali zagrijati ekipa iz projekata Hip Hop Showcase i Exotic Times, za što su još bili zaduženi i Blackonnection Entertainment koji su koncert organizirali te Udruga Metamedij.

Marcelo ili pravim imenom Marko Šelic se osim repanjem bavi i pisanjem, a ono što je ocito iz njegovog nastupa je da ima širok krug interesa i da lako preskace s teme na temu. Malo je oštar, malo duhovit, malo ljut, ali uvijek prirodan i nenametljiv, decko iz susjedstva.

Jedino što svoje stihove deklamira tolikom brzo da se onaj tko sluša mora jako dobro koncentrirati da bi razabrao o cemu tocno prica. No, jasno je da u svojim stihovima ne gubi vrijeme na banalnosti.

Publici zato njegovo ekspresno repanje ne smeta, nego uživa, skace, vice i uzvraca na njegova pitanja, odnosno komunicira s njim i njegovom ekipom na bini. Kad vec spominjemo njegov Filter Crew, onda recimo i da ga cine Nensi, Ministar Lingvista i DJ Raid.

Koncert je organiziran kao zagrijavanje za redoviti ljetni festival Media Mediterranea koji ce ove godine doživjeti svoje 12. izdanje.


Podijeli: Facebook Twiter