Marčelo Buršić poginuo u izlijetanju traktorom

Traktorom sletio s kolnika i poginuo (PU istarska)
Traktorom sletio s kolnika i poginuo (PU istarska)

Danas oko 11 sati uz cestu što vodi od Krnice do Krničkog Porta pokraj traktora je pronađeno tijelo 66-godišnjaka iz Krnice, a neslužbeno doznajemo da je riječ o Marčelu Buršiću koji se prema Krničkom Portu traktorom uputio još u srijedu navečer.

- Nesreća se vjerojatno dogodila u srijedu nakon 21.30 sati kada je 66-godišnjak krećući se prema Krničkom Portu, iz neutvrđenih razloga, traktorom prešao na lijevu stranu kolnika i izletio van ceste.

Desetak metara dalje, prelazeći preko niskog raslinja, traktor je udario u jedno pa u drugo stablo pri čemu je s njega otpao stražnji kotač te je došlo do kobnog pada i smrti 66-godišnjaka, izvijestila je Nataša Vitasović iz PU istarske.

Očevid na mjestu nesreće obavili su djelatnici policije u nazočnosti državnog odvjetnika koji je naložio da se tijelo poginulog preveze na pulsku patologiju radi obdukcije. Traktor je pak odvezen vozilom HAK-a radi eventualnog vještačenja.

Neslužbeno doznajemo da su traktor, a potom i tijelo 66-godišnjaka desetak metara od samog kolnika u četvrtak ujutro pronašli njegovi rođaci te o tome obavijestili policiju.

Buršić je u posljednjih desetak dana već drugi poginuli traktorist. Naime 9. lipnja ujutro u šumi Gajani nedaleko od Gradinja u Općini Cerovlje u prevrtanju traktorom poginuo je Vlado Vagaja (42) autoprijevoznik iz obližnjeg sela Tajnari. Nesreća se dogodila dok je vukao drva iz šume prijatelja Marina Brančele iz Gradinja. (M. KOŠTA) 


Podijeli: Facebook Twiter