Marcel Heister režirao preokret

Marcel Heister (D. ŠTIFANIĆ)
Marcel Heister (D. ŠTIFANIĆ)

Nogometšai Istre 1961 svladali su novog prvoligaša, Inter iz Zaprešića 3:2 u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u Sv. Martinu na Muri gdje se nalaze na pripremama. Igor Pamić je "keramičarima" suprotstavio dvije postave i isprobao sve igrače koje ima na raspolaganju. "Zeleno-žuti" su poveli u 11. minuti zgoditkom Franjića s bijele točke. Zaprešićani su potom preuzeli inicijativu i uspjeli preokrenuti rezultat. Najprije je poravnao Glavina (30'), da bi Nestorovski samo tri minute kasnije zaradio kazneni udarac koji je sam pretvorio u vodstvo Zaprešićana. U nastavku su Puljani preuzeli kontrolu igre, zaigrali otvorenije, što je s dva zgoditka naplatio Marcel Heister (64' i 72').

ISTRA 1961, 1. poluvrijeme: Lovrić, Pavlović, Ojdanić, Gregov, Hadžić, Hadžanović, Grković, Jo, Matoš, Franjić, Nikolić; 2. poluvrijeme: Brkić, Mišić, Šimurina, Žižić, Heister, Vukman (od 57. Marić), Vuković, Salanovic, Svraka, Tomić, Repić.

INTER: Posavec, Begić, Čosić, Komorski, Čeliković, Mazalović, Šolić, Blažević, Glavina, Ottochian, Nestorovski (još su igrali: Miletić, Kunštić, Hanžek, Jurjević, Šafarić, Jefhton, Šlogar, Dramac, Čavar, Bočkaj, Kingsley).


Podijeli: Facebook Twiter