Marcanka "napuhala" 3.23 promila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na istarskim cestama tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 29 prometnih nesreca. U jednoj nesreci jedna je osoba smrtno stradala, a u sedam je bilo ozlijedenih, odnosno jedna osoba teže, a desetero lakše.

Policija je kontrolirala 427 vozila i utvrdila 197 prometnih prekršaja. Zbog kršenja prometnih propisa, odnosno vožnje pod utjecajem droga, alkohola ili odbijanja testiranja, policija je u posebne prostorije smjestila 13 vozaca.

U ponedjeljak u 3.50 sati na kolniku Ulice 43. istarske divizije policija je zatekla 32-godišnju B. D. iz Marcane koja je upravljala automobilom fiat pod utjecajem 3.23 promila alkohola u krvi. Do otrežnjenja ju je smjestila u posebne prostorije pulske postaje.

Dan ranije, u nedjelju u 7.20 sati u Ulici Aleje 30. svibnja u Rovinju policija je zaustavila B. D. (23) iz Marcane, koji je pak upravljao renaultom pod utjecajem 1.48 promila alkohola u krvi. I njega je policija zadržala do otrežnjenja.

U subotu u 00.38 sati u Valturskoj ulici u Puli P. D. (22) iz Ivanca upravljao je citroenom bez vozacke dozvole. Buduci da je do sada više puta zatecen kako upravlja vozilom bez vozacke dozvole, policija ga je uhitila i odvela na Prekršajni sud koji mu je odredio sedmodnevnu kaznu zatvora.


Podijeli: Facebook Twiter