Marcan, Turk i Hrgota osvojile pet zlata za Gazele

PU istarska
PU istarska

Proteklog vikenda u Domu sportova Mate Parlov održan je 11. međunarodni turnir Gazela Cup 2017. u ritmičkoj gimnastici u organizaciji Kluba sportsko ritmičke gimnastike Gazela. Na turniru je sudjelovalo ukupno 11 klubova iz Slovenije i Hrvatske, a turnir je bio grupnog i individualnog karaktera na kojem su Gazele ostvarile zapažene rezultate.

U individualnom A programu u kategoriji mlađih kadetkinja Marta Marcan je osvojila ukupno tri zlata i to u vježbi s vijačom, u vježbi s obručem i u ukupnom poretku. U kategoriji kadetkinja Lana Turk je u vježbi s čunjevima osvojila zlato, a u vježbi s vijačom treće mjesto. U istoj je kategoriji Nikolina Brnos je u vježbi s čunjevima osvojila drugo, dok je u vježbi s loptom osvojila peto mjesto. U kategoriji juniorki Zoja Špada je u vježbi s trakom osvojila drugo mjesto dok je u vježbi s obručem zauzela četvrto mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja Andrea Ucović, Ann Martinović, Lana Ćosić, Korina Benčić, Marika Petrović osvojile su drugo mjesto dok su u istoj kategoriji Darija Tičić, Ana Kanižaj, Jorja Kogej, Ena Šakić i Leona Hodak osvojile treće mjesto. U kategoriji kadetkinja Eva Birgmajer, Erin Kostić, Stefani Marić, Sara Dumbović i Majda Kajtez osvojile su treće mjesto, kao i Maristella Miehe, Isabella Divković, Lucija Poduje, Mia Perica i Lucija Strenja u kategoriji juniorki. U grupnim vježbama u kategoriji mini Nika Kutić, Ana Polčić, Erin Dusman, Mila Močinić, Ela Ćakić zauzele su peto mjesto.

U individualnom B programu u kategoriji 2011/2012 Miriam Terlević zauzela je četvrto, a Mia Lisjak peto mjesto. U kategoriji 2010. godišta Katarina Hrgota osvojila je prvo mjesto, Katja Rupić šesto, Lea Radolović sedmo, Isabella Mržljak osmo, a Nika Raić Sudar deveto mjesto. U kategoriji 2009.godišta Tina Oros je zauzela deveto, a Lucija Jalšovec deseto mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Tia Lopac je u vježbi s loptom zauzela drugo mjesto dok je Kely Delić u vježbi s obručem zauzela četvrto mjesto. U kategoriji 2007. godišta Tea Scorija je u vježbi s loptom osvojila treće mjesto dok je Martina Brgić u istoj kategoriji u vježbi s obručem zauzela deseto mjesto. U kategoriji kadetkinja Iva Tepšić je u vježbi s loptom zauzela šesto mjesto dok je u vježbi s obručem zauzela deveto mjesto. U kategoriji juniorki u ukupnom poretku Natalie Pinzan je osvojila treće mjesto, kao i u vježbi s loptom. U istoj je kategoriji Filipa Pušić je u vježbi s obručem osvojila drugo mjesto, a u vježbi s loptom četvrto mjesto. Nicole Bakša je u kategoriji juniorki u vježbi s vijačom osvojila drugo mjesto dok je u vježbi s obručem zauzela osmo mjesto. U kategoriji seniorki Nina Divković je u vježbi s čunjevima zauzela četvrto mjesto, a u vježbi s obručem sedmo mjesto. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter