Maratonski Stavros na Martinji u Buzetu


Tko god je prisustvovao barem jednom koncertu kralja zabave Jasmina Stavrosa zna da su njegovi nastupi maratonski, a tako je bilo i na novoj manifestaciji "Martinja u Buzetu" u subotu gdje je Stavros pjevao satima. Iako se veliki šator u Mašimovoj škuji sporo punio, nakon pola noći okupilo se, prema procjenama organizatora, gotovo 700 fanova popularnog Dalmatinca.

Koncert u Buzetu bila je prava prilika za izvođenje starih hitova, ali i promociju najnovijih s netom objavljenog albuma "Ljubomorni ljudi" u izdanju izdavačke kuće Scardona, koji je ujedinio sve nove hitove ovog majstora dobre fešte. Među njima čuli smo stvari kao što je "Opala", "Južnije, manje tužnije", "Ima nas još", "Fućka mi se", "Stari lav", "Opet mlad".

Uz Stavrosov prateći Naranča Band iz Splita, u zabavnom programu nastupio je i poznati primorski bend Noćni skok. "Martinja u Buzetu", nova je manifestacija koju je pokrenula Radio Zona Buzet u suradnji s Gradom Buzetom. U manifestaciju su se uključili gotovo svi buzetski vinari pa je to bila prilika da posjetitelji degustiraju mlada vina buzetskog kraja. (Napisala i snimila G. ČALIĆ ŠVERKO


Podijeli: Facebook Twiter