Manuel Pamic otkazao nastup

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Manuel Pamic ipak nece u rodnoj Puli upisati prve minute u reprezentativnom dresu. Naime, samo dan nakon što je na njegovu adresu stigao poziv hrvatskog izbornika Slavena Bilica da se pridruži "vatrenima" koje u srijedu na stadionu "Aldo Drosina" ocekuju prijateljski ogled protiv Ceške, lijevi bocni praške Sparte, morao je otkazati svoj nastup zbog ozljede koljena.

Želja je bila velika, no isprijecila se viša sila te ce tako Pamic svoj debi u izabranoj hrvatskoj nogometnoj vrsti morati odgoditi za neku drugu priliku.

- Pamic je jucer popodne primio vrlo jak udarac u koljeno, tocnije u lijevu glavicu fibule, i ozlijedeno podrucje je veoma bolno. Razgovarao sam i s njegovim klupskim lijecnikom koji mi je potvrdio da Manuel zbog bolova ne može trcati pod punim opterecenjem i zapravo nema nikakvog izgleda da bi bio spreman za eventualni nastup u srijedu, rekao je profesor Boris Nemec, lijecnik hrvatske nogometne reprezentacije.

- Ono što je najvažnije u ovom trenutku jest da unutarnjih ozljeda u koljenu nema. Pamicu sad predstoji fizikalna terapija i prema sadašnjim saznanjima mogao bi se ubrzo vratiti treninzima.


Podijeli: Facebook Twiter