Manolo Blahnik dizajnirao "uggsice"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dizajner cipela Manolo Blahnik koji je svjetsku slavu stekao ponajprije zahvaljujuci liku Carrie iz serije "Seks i grad" koja se mogla svega odreci, ali i ne svojih "manolica", dizajnirao je ekskluzivni model popularnih Uggs cizama.

No, "uggsice" s Manolovim potpisom necete moci pronaci na Ugg prodajnim mjestima, vec iskljucivo na internetu, a osim onih s potpisom Manola Blahnika moci cete nabaviti i one s potpisom Reem Acre, Rebeece Minkoff i Stuarda Weitzmana. Oni ce svoje "uggsice" ponuditi na dražbi kojom ce se skupljati novac za lijecenje djece oboljele od zlocudnih bolesti.

Unatoc priznanju kako je imao dobru godinu zahvaljujuci "glupim satenskim sandalama" koje su na kraju filma "Seks i grad" ipak spojile Carrie i Mr. Big-a, Blahnik tvrdi kako mu je muka od filma.

"Te su nam cipele spasile tvrtku, no cak me i taksisti prepoznaju. Što je previše je previše", zakljucuje dizajner. Je li na Blahnikovo mišljenje utjecalo i to što Sarah Jessica Parker nastavak filma "Seks i grad" snima u jednako prestižnim, ako ne i prestižnijim "louboutinkama", a ne "manolicama" nije nam poznato.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter